Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Pexels Провежда се първата руско-американска среща на върха

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Pexels Провежда се първата руско-американска среща на върха
Коментари Харесай

Директорът на комуникациите в Белия дом: Байдън не е потвърдил, че вярва на Путин

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels
Провежда се първата руско-американска среща на върха след срещата сред Владимир Путин и Доналд Тръмп в Хелзинки през юли 2018 година

Руският президент Владимир Путин и американският водач Джо Байдън се срещат в Женева във вила La Grange, написа tass.ru.

Заключителната конференция на главата на съветската страна е планувана за 19:00 часа московско време.

Това е първата руско-американска среща на върха след срещата сред Владимир Путин и Доналд Тръмп в Хелзинки през юли 2018 година

Путин и Байдън не престават договарянията в стеснен формат. Срещата стартира във вила La Grange в 14:36 ​​московско време. Според проекта тя беше разпределена около час и четвърт, само че водачите към момента не престават диалога.

На въпрос на ТАСС дали към момента не престават диалозите сред двамата водачи в стеснен формат, прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков отговори: " Да ".

Директорът на връзките в Белия дом Кийт Бедингфийлд сподели, че Байдън не е кимнал с глава, запитан от американски публицисти дали има вяра на Путин.

" Репортерите се надвикваха между тях. Президентът на Съединените щати явно не отговори на нито един от тези въпроси, той кимна в символ на благодарност към пресата като цяло и по-късно се довери ", написа тя в Twitter, в отговор на обява от публицист на PBS, който означи, че Байдън кимна утвърдително с глава в отговор на въпрос дали има доверие на Путин. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР